Galatasaray'da bomba Fatih Terim iddiası

Galatasaray'da bomba Fatih Terim iddiası
Galatasaray yönetiminin, Arda transferi nedeniyle anlaşmazlığa düştüğü Fatih Terim'in yerine yeni hoca aradığı iddiası spor gündemine bomba gibi düştü.

Galatasaray'da Arda Turan krizinin yankıları devam ediyor. Başkan Mustafa Cengiz'in gelişine sıcak bakmadığı tecrübeli futbolcu için teknik direktör Terim ise ısrarını sürdürüyor. Başkan ve teknik direktör arasında yaşanan bu gerginliğin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. 

SİNYAL VERMİŞTİ 

Başkan Mustafa Cengiz, "Ayrı fikirlerdeysek ayrı yollara gitmeliyiz" diyerek tecrübeli hocaya göndermede bulunmuştu. Cengiz'in bu sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamaların ardından Fatih Terim ise sosyal medya hesabından, "Verilmiş bir sözüm, vazgeçemediğim bir hayalim var" mesajıyla cevap vermişti. Yönetimin ise hoca arayışlarına başladığı ifade edildi.. 

DROGBA İDDİASI

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Terim'e istifa iması sonrası, hoca adayı belli oldu. Buna göre sarı-kırmızılı Yönetim olası Fatih Terim istifası sonrasında takımı Didier Drogba'ya emanet edecek.. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar