Galatasaray, Yann M'Vila'yı alıyor

Galatasaray, Yann M'Vila'yı alıyor
dinese'den Seko Fofana ve Kayserispor'dan Bernard Mensah ile gerçekleştirilen görüşmelerden istediğini alamayan Galatasaray'ın Saint Etienneli oyuncu Yann M'Vila'yı transfer edeceği öğrenildi.

Yann M'Vila aslan oluyor

Transferde duygun günler yaşayan Galatasaray'dan ara ara yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.  Kadro dışı bırakılan Nzonzi ile yollarını kesin olarak ayıracak Galatasaray, yabancı kontenjanını açar açmaz orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Udinese'den Fofana ve Kayserispor'dan Mensah isimleri anılsa da sarı-kırmızılılarda öncelik M'Vila takviyesine verildi. Lemina-Seri ikilisini alternatifsiz bırakmak istemeyen sarı kırmızılılar, geçtiğimiz cuma günü Yann M'Vila için resmi girişimde bulundu. Fransız ön liberonun formasını giydiği Saint Etienne'e kiralama teklifini ileten yönetimin, 29 yaşındaki oyuncu ile ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 

6 VE 8 NUMARA OYNAYABİLİYOR 

Bu sezon 22 resmi maçta görev yapan Fransız yıldız, orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Fransa Milli Takım forması da giymiş olan M'Vila'nın Galatasaray'a transferi Saint Etienne'nin kiralama teklifine vereceği cevaba göre netlik kazanacak. Sarı-kırmızılılar FFP yüzünden bonservis harcaması yapamıyor.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar