Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da ortak mağaza açacak. Ahmet Çakar bu projeyi sert bir dille eleştirdi

Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da ortak mağaza açacak. Ahmet Çakar bu projeyi sert bir dille eleştirdi
Galatasaray ve Fenerbahçe lisanslı ürünlerini Avrupa'da satmak için ortak mağaza açılmasını gündemine aldı. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, bu girişimi Beşiktaş'a karşı operasyon olarak yorumladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşınıyor. Amatör branşlarda iki kulübün sponsorlar konusunda ortak hareket etme kararı almasının ardından farklı bir adım daha atıldı. İki ezeli rakip ve ebedi dost, bu kez de yurt dışında ortak mağazaların kurulmasını gündemine aldı.

İki kulüp lisanslı ürünlerini beraber açacakları mağazada satacak. Bu konuda taraflar arasında fikirler masaya yatırılırken ekonomik yönden getirileri konuşuldu. Hatta ilk mağazının da İngiltere’de Londra’da açılması ile ilgili görüşler ön plana çıktı. Bu işbirliğinin Türkiye’de Galatasaray Store veya Fenerium’la ilgili olmadığı bu mağazalarda kulüplerin sadece kendi lisanslı ürünlerini satacakları belirtildi.

AHMET ÇAKAR'DAN TEPKİ GECİKMEDİ

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu projesini Beşiktaş'a karşı operasyon olarak yorumladı ve daha önceki ifadelerinden ötürü Beşiktaş'tan özür diledi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı maçlara 'derbicik' ifadesini kullanan Çakar, hata yaptığını ve özür dilediğini açıkladı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ortaklaşa yaptığı projelerden sonra bu kararı aldığını duyuran Çakar, ezeli rakiplerin bu projesini, Beşiktaş'a karşı operasyon olarak yorumladı.

İşte Çakar'ın sözleri:

"Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Beşiktaş'ın maçları artık derbidir. Beşiktaş, taraftar sayısı ve parasal değil belki ama bugün Türkiye'nin en önemli süper güç takımıdır. Fenerbahçe - Galatasaray dostluk anlaşması, Beşiktaş'a karşı operasyondur." dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar