Galatasaray-Trabzonspor maçı berabere bitti

Galatasaray-Trabzonspor maçı berabere bitti
Süper Lig 36. hafta karşılaşmasında Galatasaray ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maçta kazanan olmadı. Galatasaray ve Trabzonspor 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray son saniyede yarışta kaldı

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. VAR hakemi ise, Cüneyt Çakır. Kritik mücadele öncesinde Trabzonspor 59 puanla 4. sırada yer alırken, Galatasaray 65 puanla 3. sırada bulunuyor.

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetiyor. Mücadelede VAR hakemi olarak Cüneyt Çakır görev yapacak. 

İşte 11'ler

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Babel

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Baker, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

SKOR | Galatasaray - Trabzonspor: 1-1

MAÇ BAŞLADI

1' Hakemin düdüğü ile maç başladı.

2' Orta sahada aldığı top ile kaleye doğru ilerleyen Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda top farklı şekilde kalenin üstünden auta çıkıyor.

4' Anastasios Bakasetas'ın ceza sahası yakını sağ çarprazdan çektiği sert şutta, Muslera direk dibinde topu çelmeyi başarıyor.

10' Lewis Baker'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Galatasaray savunması topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.

13' Sağ kanatta kazanılan köşe vuruşunda, Sofiane Feghouli pasını Emre'ye veriyor. Emre Kılınç'ın ortasında top Uğurcan'ın ellerinde kalıyor.

24' Gedson Fernandes'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Sofiane Feghouli bir topuk vuruşu deniyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.

25' Djaniny'nin kafa pası ile savunma arkasına koşu yapan Anastasios Bakasetas topla buluşuyor. Anastasios Bakasetas'ın ceza sahası içinden çektiği sert şutta Muslera mutlak bir gol şansına engel oluyor ve topu kornere çeliyor.

38' Organize gelişen Trabzonspor atağında Djaniny'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Berat Özdemir'in yerden gönderdiği top hiç bir arkadaşı ile buluşmuyor ve Muslera'nın kontrolünde auta çıkıyor.

44' Ryan Babel'in ceza sahası dışı hafif sol çarprazdan çektiği şutta top kalenin yanından auta çıkıyor.

45' Mete Kalkavan karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor ve takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gidiyorlar.

İlk yarı sona erdi

İKİNCİ YARI BAŞLADI

46' Mete Kalkavan'nın düdüğü ile karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.

51' Gedson Fernandes'in sakatlığı nedeni ile karşılaşma bu dakikalarda duraklıyor. Fernandes oyundan çıkarken, Emre Akbaba onun yerine oyuna dahil olan isim oluyor.

55' Anthony Nwakaeme'nin ceza sahası dışı,kaleyi cepheden gören bir noktadan çektiği şutta top kaleci Muslera'nın üzerine gidiyor.

76' GOL! Trabzonspor, Edgar Ie'nin golü ile 1-0 öne geçiyor. 

89' Trabzonspor'da oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Kamil Ahmet Çörekçi ve Benik Afobe oyuna girerlerken; Djaniny ve Anastasios Bakasetas saha kenarına gelen isimler oluyor.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika ilave ediliyor.

90' Maçın son dakikalarında Fatih Terim itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.

90' GOL! Galatasaray, Emre Akbaba'nın golüyle skoru 1-1'e getiriyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar