Galatasaray'a yıldız orta saha ile görüşüyor

Galatasaray'a yıldız orta saha ile görüşüyor
Süper Lig'in başlamasına bir haftadan az bir zaman kala Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı kırmızlılar Lucas Torreira'yı kadrosuna katmak için Arsenal ile temaslara başladı.

Galatasaray'a yıldız orta saha ile görüşüyor

Galatasaray''da orta saha bölgesi için son aday Lucas Torreira oldu. 

Sarı kırmızılılar Arsenal forması giyen Lucas Torriera''yı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibiyle görüşmelere başlayan Cimbom, bu transferi bitirmek istiyor. 

Kadrosuna daha önce Sergio Oliveira''yı katan ve AZ Alkmaar''ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö''yü İstanbul''a getiren Aslan, Uruguaylı oyuncunun kulübüyle pazarlıklarına devam ediyor. 

SENELİK 5.5 MİLYON EURO KAZANIYOR

Sarı kırmızılılarda forma giymeye sıcak bakan 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 5-6 milyon Euro''yu gözden çıkaran yönetim, oyuncuyla da görüşmelerine devam ediyor. Topçulardan senelik 5.5 milyon Euro kazanan Uruguaylı, en az üç yıllık sözleşme talep ediyor.  

GEÇEN SEZONU FIORENTINA''DA GEÇİRDİ

2018''in yazında İtalyan ekibi Sampdoria''dan Arsenal''e 31 milyon Euro bedelle transfer olan tecrübeli orta saha, 2020''de A.Madrid forması giyerken; geride kalan sezonu Fiorentina''da kiralık olarak geçirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar