Torreira tamam, Mertens geliyor!

Torreira tamam, Mertens geliyor!
Galatasaray Lucas Torreira transferinde sona geldi. Sarı kırmızılılar oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Torreira tamam, Mertens geliyor!

Transfer sezonun en flaş transferine Galatasaray imza atmak üzere.

Sarı kırmızlılar Lucas Torreira için İngiliz kulübü Arsenal ile 7 milyon Euro bonservis vermek karşılığında anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusuyla da 3+1 yıllık anlaşmaya varan Aslan, yıldız oyuncuya senelik 3 milyon Euro verecek. 

GEÇEN SEZON 7 GOLE KATKI YAPTI

2018 yılının yaz ayında İtalyan ekibi Sampdoria''dan Londra temsilcisine 31 milyon Euro bedelle transfer olan Torreira, 2020''de Atletico Madrid forması giyerken; geçen sezonu ise Fiorentina''da kiralık geçirdi. Torreira İtalyan ekibiyle geçen sezon 35 maça çıktı ve 5 gol, 2 asistlik katkı yaptı.

MERTENS GELİYOR İDDİASI

Öte yandan son günlerde Galatasaray''ın gündeminde olan Dries Mertens için Sport Italia''dan önemli bir iddia geldi. İtalyan medyası tarafından aktarılan haberde sözleşmesi elinde bulunan Belçikalı oyuncunun bugün İstanbul''a geleceği öne sürüldü. 

9 yıl boyunca formasını giydiği Napoli''de 397 maça çıkan golcü oyuncu 148 kez fileleri havalandırırken, 47 golün de asistini yaptı. 35 yaşındaki oyuncu sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İtalyan ekibine veda etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar