Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti

Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'in 25. haftasında pazar günü oynanacak Galatasaray- Kasımpaşa maçı ve pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının saatini 19.00'dan 16.00'ya aldı.

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti. TFF'den yapılan açıklamaya göre 14 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanması gereken mücadele, saat 16.00'ya alındı.

Galatasaray Kulübü, pazar günü saat 19.00'da oynanacak Kasımpaşa maçının daha erken saate çekilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç da sarı-kırmızılı kulüpten bu öneriyi olumlu karşıladıklarını söylemişti.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini aradığını belirten Saraç, "Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak 'maçı erkene alalım' diyorlar. Biz de 'olur' dedik" açıklamasını yaptı.

galatasay.png

Öte yandan TFF, 15 Şubat Pazartesi günü Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın başlama saatini 19:00'dan 16:00'ya aldı.

besiktas.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar