Galatasaray-Kasımpaşa maçı 1-0 bitti

Galatasaray-Kasımpaşa maçı 1-0 bitti
Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray mücadele etti. Kasımpaşa, Yusuf Erdoğan'ın harika golüyle 1-0 kazanırken, Galatasaray'a sezonun ilk yenilgisini tattırdı. Galatasaray, böylece oynadığı son 8 deplasman maçından sadece 1 galibiyet alabildi.

Galatasaray-Kasımpaşa maçı bitti

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray mücadele ediyor. Kasımpaşa Yusuf'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele ediyor.

 11'LER ŞÖYLE:

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Belhanda, Etebo, Feghouli, Arda, Diagne

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Jeanvier, Tarkan, Haddadi, Tırpan, Aytaç; Alan, Yusuf, Hajradinovic; Hodzic

MAÇ BAŞLADI

2. dakikada Galatasaray'da Arda'nın ceza sahasının sol çaprazından çektiği şut yandan dışarı çıktı.

Maçın ilk dakikalarında Galatasaray daha baskılı oynayan taraf oldu. 

5. dakikada Kasımpaşa'da Hadergjonaj'ın sağ kanattan yaptığı ortası doğrudan auta çıktı.

Karşılaşmadaki ilk tehlikeli atak 8. dakikada Kasımpaşa'dan geldi. Sol kanattan yapılan ortayı kaleci Fatih çeldi, seken topu Aytaç tamamlamak isterken araya giren Etebo golü önledi.

Maçın ilk 10 dakikası düşük bir tempoda geçti. 10 dakikalık dilimle topla daha fazla oynayan taraf Galatasaray'dan gelse de bu dilimdeki tek tehlikeli atağı Kasımpaşa yakaladı. 

Galatasaray, ilk tehlikeli atağını 11. dakikada yakaladı. Ara pasla topla buluşan Diagne ceza sahası içinde kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı. Diagne'nin şutunu Ramazan kurtardı.

14. dakikada Kasımpaşa'da Hodzic'in ceza yayı üzerinden çektiği şut kaleci Fatih'in kucağında kaldı.

19. dakikada Kasımpaşa'da  Yusuf topu ağlara yolladı ama ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, VAR incelemesi sonrası golden önce ofsay olmadığını ama Diagne'ye faul yapıldığını tespit etti ve Galatasaray lehine serbest vuruş kararı verdi. 

Dakikalar 27'yi gösterdiğinde Kasımpaşa'da Yusuf'un ceza sahasının sol çaprazından çektiği şut savunmadan geri döndü.

35. dakikada Alan'ın ceza sahası dışından şutu yandan dışarı çıktı.

Kasımpaşa, 41. dakikada net bir gol fırsatını kaçırdı. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Aytaç'ın vuruşunu kaleci Fatih kornere çeldi. Kasımpaşa, bu pozisyondan 2 dakika sonra bir gol daha kaçırdı. Aytaç'ın yine ceza yayı üzerinden köşeye gönderdiği şutunu kaleci Fatih bir kez daha çıkardı.

Kasımpaşa bir pozisyondan daha faydalanamadı. Hajradinovic'in kullandığı köşe vuruşu arka direkte Tarkan'da kaldı, vuruşu üstten az farkla auta gitti.

Kasımpaşa ilk yarının uzatma anlarında aradığı golü buldu. Ceza sahasının sağ çaprazından harika bir şut gönderen Yusuf Erdoğan'ın vuruşu kaleci Fatih'in üstünden ağlarla buluştu.

İlk yarı, Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

Maçın ikinci yarısı düşük tempoda başladı. 

57. dakikada Marcao'nun derin ara pasıyla topla buluşan Falcao'nun şutu üstten dışarı çıktı. 

61. dakikada Galatasaray'da Etebo'nun ceza yayı üzerinden çektiği şut yandan dışarı gitti. 2 dakika sonra ise Falcao'nun ceza yayı üzerinden çektiği şut farklı şekilde auta gitti.

71. dakikada Babel'in sol çaprazdan şutunu kaleci Ramazan Kurtardı. Bir dakika sonrasında ise  Babel'in sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında Diagne kafayı vurdu, şutu kaleci Ramazan'ın kucağında kaldı.

78. dakikada Linnes'in ceza yayı üzerinden çektiği şut farklı şekilde auta gitti.

83. dakikada Galatasaray köşe vuruşunu paslaşarak kullanmayı denedi, ardından Babel'in vuruşu savunmaya çarpıp kaleci Ramazan'da kaldı.

86. dakikada Kasımpaşa'da Aytaç'ın kullandığı serbest vuruşta direkt kaleye giden topu kaleci Fatih yumrukla çeldi.  Bir dakika sonra ise savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Koita'nın ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şutunu kaleci Fatih ayaklarıyla kurtardı.

Karşılaşma, Kasımpaşa'nın 1-0'lık yenilgisiyle sona erdi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar