Fransızlarda Galatasaray paniği

Fransızlarda Galatasaray paniği
PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki olası rakiplerini değerlendiren Fransa'nın önde gelen dergilerinden Onze Mondial, 4. torbadan gelebilecek en güçlü rakibin Galatasaray olduğunu yazdı.

Bu sezon da ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda temsil edecek olan Galatasaray’ın da yer alacağı kura çekimi 29 Ağustos Perşembe günü Monaco’da gerçekleşecek. Kura öncesi Fransa’nın Onze Mondial Dergisi, Ligue 1 şampiyonu PSG’nin olası bir ölüm grubuna düşmesi halinde hangi takımlarla eşleşebileceğini araştırdı. Fransızlar’ın yaptığı haberdeki grupta Galatasaray da yer aldı. Birinci torbada yer alan PSG’nin, olası bir kötü senoryada 2. torbadan İspanyol ekibi Real Madrid, üçüncü torbadan İnter ve 4. torbadan da Galatasaray’la eşleşebilme ihtimali olduğu ifade edildi.

Yapılan değerlendirmede Türkiye’yi, Avrupa kupalarında en iyi temsil eden takımların başında gelen Galatasaray için “Babel, Emre Mor, Nzonzi ve Seri gibi transferler yaptılar. Türkiye’de oynamak hiç kolay değildir. Özellikle Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’a karşı oynuyorsanız...” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar