Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran: Sıram gelince aşı olacağım

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran: Sıram gelince aşı olacağım
Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, parlamentoda vekillere aşılama önceliği tanınması teklifine karşı çıktı. Veran, "Aşılamada milletvekillerine öncelik tanınmayacak. Halka örnek olmak istiyorsanız sıranızı bekleyin. Ben de 50 yaşın altındayım ve sıram gelince aşı olacağım" ifadelerini kullandı.

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, korona virüse (Covid-19) karşı başlatılan aşılama kampanyasında seçilmiş yetkililere öncelik verilmeyeceğini açıkladı.

Hükümetin aşılama stratejisi konusunda ulusal meclisi bilgilendiren Veran "Örnek olmak sıranızı beklemek demektir" açıklamasında bulunduç

Euronews'te yer alan habere göre, Kendisinin de doktor olduğunu hatırlatan Veran sağlık bakanı olsa da 50 yaşının altında olduğu için aşı olmayacağını ve sırasını bekleyeceğini söyledi.

Meclis'te üst düzey görevlilerin öncelikli olarak aşılanıp aşılanmayacağı sorusuna Veran "50 yaşının altındaki sağlık çalışanlarına aşılama başladığında ben de olacağım" ifadelerini kullandı. Veran sakin bir şekilde sıramızı bekleyerek halka örnek olunacağını vurguladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar