Formula 1 tekrar Türkiye'de

Formula 1 tekrar Türkiye'de
Formula 1'de 2021 sezonu takvimine yeniden dahil edilen Türkiye Grand Prix'si, 1-3 Ekim'de gerçekleştirilecek. İstanbul Park'ın sahibi olan Intercity'nin yönetim kurulu başkanı Vural Ak, yarış organizasyonunun seyircili olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Haziran ayında yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle iptal edilen Formula-1 Türkiye Grand Prix'si Ekim ayında gerçekleştirilecek.

Formula 1 yönetiminden gelen resmi açıklamaya göre yarış 1-3 Ekim'de düzenlenecek.

Singapur GP organizatörleri, 2021 yarışının korona virüs salgını sonrası yaşanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle iptal edildiğini duyurmuş, takvimde yer açılmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilmişti.

İstanbul Park'ın sahibi olan Intercity'nin yönetim kurulu başkanı Vural Ak, kararla ilgili olarak “Haziran ayı içerisinde gerçekleştirmek üzere anlaşmış, fakat sonrasında seyahat kısıtlamaları nedeniyle organizasyon gerçekleştirilememişti. 2021 yılı takvimi içerisindeki tüm fırsatları yakından takip ettik ve tekrar takvime girmeyi başardık. ” dedi.

SEYİRCİLİ OLACAK

Ak, bilet satışlarına ilişkin olarak da şunları söyledi: Devletimizin aldığı pandemi önlemleri ve çalışmaları sayesinde yarışımızı seyircili olarak gerçekleştireceğiz. Yarışı gerçekleştireceğimiz tarih Türkiye’de ve İstanbul’da turizm sezonunun da sürdüğü zamanlara denk geliyor. Bilet satışlarına ilişkin gerekli bilgilendirmeyi en kısa sürede yapacağız.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar