Flaş sınav açıklaması: Sadece KPSS değil, diğer sınavlarda da...

Flaş sınav açıklaması: Sadece KPSS değil, diğer sınavlarda da...
Bugün iptal edilen KPSS sınavı sonrasında konuşan CHP'li Engin Özkoç, "Sadece KPSS değil, yakın zamanda yapılan tüm sınavlar yeniden araştırılmalı ve şaibe olup olmadığı ortaya çıkartılmalıdır" dedi.

Tüm Türkiye''nin gözü kulağı KPSS sınavında yapılan şaibelere çevrilirken, CHP''den konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Türkiye Büyük Millet Meclisi''nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS) hakkındaki iddiaların ''namuslu ve dürüst bir şekilde araştırılmasını'' istediklerini ifade etti.

"ÖSYM içerisinde bir şebeke var mı? Bu araştırmalıdır, bunu bilmek istiyoruz. ÖSYM içerisindeki sorumlular bir an önce tespit edilmeli ve bu emek hırsızları şiddetli bir şekilde cezalandırılmalıdır" diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Sadece KPSS değil, yakın zamanda yapılan tüm sınavlar yeniden araştırılmalı ve şaibe olup olmadığı ortaya çıkartılmalıdır" ifadelerini kullandı.

'' ERDOĞAN, VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇBİRİNİ YERİNE GETİRMEDİ''

Türkiye İstatistik Kurumu''nun ( TÜİK) açıkladığı enflasyon verilerine değinen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,"Temmuzun zam şampiyonları listesinde ilk sırada ilaçlar geliyor. İnsanlar kendi sağlıklarıyla ilgili tedbir alırken bile büyük bir sıkıntı içerisine düşüyorlar. TÜİK''in makyajlı rakamlarıyla bile tüketici enflasyonu, en yüksek seviyede. Milletimiz bugün hayat pahalılığı altında inim inim inliyorsa bunun tek bir sorumlusu var, Recep Tayyip Erdoğan. Verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi" diyerek AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar