Flaş iddia... Bülent Arınç istifa etti mi?

Flaş iddia... Bülent Arınç istifa etti mi?
Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında Bülent Arınç'ın istifa ettiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası Bülent Arınç'ın KHK'larla ilgili sözlerine ilişkin "KHK’yı facia olarak değerlendirmesini esefle karşıladım. Yapacağımız toplantıda bunu konuşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gerçekleştirilen YİK toplantısında Bülent Arınç'ın istifa ettiği yönünde haberler ortaya atıldı.

İstifa haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan gazeteci Kemal Öztürk, Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

yik1.JPG

Anadolu Ajansı'ndan yapılan açıklamada ise bugün gerçekleştirilen YİK toplantısında "Barış Pınarı Harekatı'nın bölgesel ve uluslararası yansımaları ve FETÖ ile mücadele ele alındığı ifade edildi.

Anadolu Ajansı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda Barış Pınarı Harekatı'nın bölgesel ve uluslararası yansımaları ve FETÖ ile mücadele ele alındı.

yik2.JPG

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, eski AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'e yaptığı açıklamada "KHK bir faciadır. Çevremde o kadar çok bu faciayı yaşayan var ki. Ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar