Fırtınada çekilen görüntüler Harry Potter'ı anımsattı: Voldemort İstanbul semalarında...

Fırtınada çekilen görüntüler Harry Potter'ı anımsattı: Voldemort İstanbul semalarında...
Dün gece İstanbul'da yaşanan gök gürültülü fırtınada, gökyüzünde beliren silüetler Harry Potter filmindeki Voldemort'u anımsattı. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

GÜNBOYU - GÖKÇE SEVİM

İstanbul'da yaşanan gök gürültülü fırtınada bulutların oluşturduğu şekiller sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü Harry Potter filmindeki Voldemort karakterine benzetilen bulut şekilleri paylaşım rekoru kırıyor.

Dün gece İstanbul'da gök gürültülü fırtınalı bir hava vardı. Şimşek çakarken görüntü yakalamak isteyen İstanbullular balkon ve pencerelere akın etti.

Bir vatandaşın kamerasına yakalanan görüntüler çok konuşuldu.

Gökyüzünde bir insan silüetini andıran görüntüler paylaşım rekoru kırıyor. Videoyu izleyen bazı vatandaşlar 'Voldemort' geri döndü yorumları yapıyor.

VOLDEMORT KİMDİR?

Harry Potter filmindeki tüm zamanların en korkunç ve kötü büyücüsüdür, sihir dünyasına korku saçan Lord Voldemort'un Albus Dumbledore haricinde korktuğu ve yenemeyeceği kimse yoktur. Kendisi belirli zaman aralığındaki birçok ölümün başlıca nedenidir. Lily ve James Potter'ı öldürdüğünde, Harry Potter'ı da öldürmeye çalışır, ama gönderdiği ölüm laneti Avada Kedavra, Harry'nin alnından geri teperek çarptığı Karanlık Lord'u ölümcül derecede zayıflatır. Lord Voldemort kaçar ve sihir dünyası üzerinde kurduğu baskı kalkar. Karanlık Lord ve Ölüm Yiyen'ler denen yakın destekçileri, büyücüler ve muggle'lar dünyasında birçok işkence ve cinayetin sorumlusudur.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar