AKP MYK listesinde şaşırtan isimler! Yeni 'Çözüm Süreci' mi geliyor

AKP MYK listesinde şaşırtan isimler! Yeni 'Çözüm Süreci' mi geliyor
AKP'nin 7. Olağan Kongresi tamamlanmadan Merkez Yürütme Kurulu listesi sızdı. Yeni listede sözde "Çözüm Süreci" döneminde öne çıkan isimlerin yer bulması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin 7. Olağan Kongresi'ne tek aday olarak girerken; 75 kişilik Merkez Yürütme Kurulu listesinde sözde "Çözüm Süreci" döneminde aktif rol oynayan isimlerin yer alması "yeni bir Çözüm Süreci mi geliyor" yorumlarına neden oldu. 

ÇÖZÜM SÜRECİ'NDE AKTİF ROL OYNADILAR

Yeniçağ'dan Ümit Karadağ'ın haberine göre; Yeni yönetim listesinde "AK Parti, askeri vesayeti bitirmek için Cemaat ve ABD ile iş birliği yaptı" diyen AKP eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt'un yanı sıra "PKK terör örgütü değildir" açıklamalarıyla bilinen AKP eski Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu da yer aldı. 

"HAYVANLAR BİLE ÇÖZÜM SÜRECİ'Nİ ANLADI"

Yine dikkat çeken isimlerden biri de "AKİL İnsanlar Heyeti " Karadeniz Grubu üyesi ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu oldu. Gündoğdu 2013 yılında Ağrı yaptığı açıklamada, "Çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor" demişti.

ŞEYH SAİT'İN TORUNU DA LİSTEDE

Listede yer alan sürpriz isimlerden biri de hiç şüphesiz Şeyh Sait'in torunu Abdurrahim Fırat'tı.  Erzurum Barosu'na bağlı serbest avukat olarak çalışan Fırat, 2007 ve 2011 yılında yapılan genel seçimlerde AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar