FETÖ'cü Enes Kanter'in son oyunu! Önce vegan oldu sonra et kavurdu

FETÖ'cü Enes Kanter'in son oyunu! Önce vegan oldu sonra et kavurdu
FETÖ'nün ABD yapılanması içinde olan firari basketbolcu Enes Kanter'in kılıktan kılığa girmesi, FETÖ'nün "sahtekar" yüzünü bir kez daha gösterdi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, 2021 yılının ilk günlerinde Peta isimli vegan dergisine verdiği röportajda 'Hayvanlar bizim için değil' sloganını destekledi. Dergi, ineklerin ve tavukların vahşice öldürüldüklerini söyleyen Kanter'in giysi haline getirilmiş marul yapraklarıyla bezeli fotoğrafını da kapağında kullanmıştı.

 

 

KARTERLERİ BÖYLE

FETÖ'cü Kanter, Kurban Bayramı dolayısıyla Instagram hesabında yaptığı paylaşımda bu kez, "Pensilvanya'da kardeşlerime kavurmalar yapıyorum. Hayırlı bayramlar" dedi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler için ilginç yorumlar yapıldı. Kanter'in ortaya koyduğu iki tavrın FETÖ örgütünün karakterini yansıttığı belirtilerek, " Yalan söylemek ve kılıktan kılığa girmek bunların karakterinde var" denildi.

image-750x-5ffa071eae082.jpg

VEGAN NE DEMEK?

Vegan, bazı nedenlerden dolayı hayvan kökenli gıdaları veya ürünleri tüketmeyen kişilerdir. Vegan kişiler, hayvan kullanımı yoluyla elde edilen gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektedir. Örnek olarak, et ve süt ürünleri verilebilir.
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar