Ferrari iki yeni model daha tanıtıyor

Ferrari iki yeni model daha tanıtıyor
İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, 2020 yılının sonuna doğru iki yeni modelini tanıtacak.

Markanın Pazarlama ve Ticari İşler Sorumlusu Enrico Galliera, Autocar Dergisi ile yaptığı röportajda bu durumu açıkladı.

Galliera, markanın Maranello fabrikasında Covid-19 salgınından dolayı üretimin durması yüzünden süreç bu tarihe kadar uzadığını da belirtti. Ferrari’nin yeni modelleri markanın ürün yelpazesini genişletecek. Yılın 2. yarısında pandemi öncesinde tanıtımların gerçekleşeceği belirtiliyordu.

Sözcü'nün haberine göre; Galliera, "Yeni ve kullanılmamış pazarlara bakmaya devam edeceğiz." dedi.

Ferrari son bir yılda F8 Tributo, F8 Spider, SF90 Stradale, 812 GTS ve Roma modelleriyle birlikte 5 yeni otomobil tanıttı. Bu modeller Ferrari’nin gelecek 5 yıl içinde tanıtacağı 15 otomobil arasında.

Ferrari F8 Tributo

Herkes markanın SUV modeli hakkında bilgi sahip olmak istiyor. Ferrari SUV modeli üretecek mi yoksa üretmeyecek mi henüz kesin bir bilgi yok.

1587816219126-f.jpg

Galliera bu konuyla alakalı ise, "Potansiyel olarak her segmentle ilgileniyoruz. Ancak Ferrari spor otomobil pazarında bir marka. Yeni segmentlere baktığımızda Ferrari’nin sahip olduğu ruhu ve pozisyonu göz önünde bulundurmak zorundayız. Spor ve GT otomobiller bizim doğal segmentlerimiz ancak mirasımızla tutarlı olduğu sürece başka segmentleri de düşünebiliriz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar