Fenerbahçe'ye transfer için bu savunmacılar önerildi

Fenerbahçe'ye transfer için bu savunmacılar önerildi
Süper Lig'e verilen devre arasında Fenerbahçe, hummalı bir transfer çalışması içerisine girdi. Ligin ikinci yarısına savunmadaki zaafiyetleri gidererek başlamak isteyen sarı lacivertliler savunma futbolcuları arasından bir tercihte bulunacak. İşte Fenerbahçe'ye önerilen futbolcular...

REHA KAZAR / GÜNBOYU

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, savunma adayları arasından bir tercihte bulunacak.

Ricardo Rodriguez konusunda oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe'nin Milan'ı ikna etmesi bekleniyor. Milan'ın oyuncuyu kiralık olarak değil, bonservisiyle birlikte göndermek istemesi şu aşamadaki tek sorun. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

ricardo-rodriguez-002.jpg

DARIO MELNJAK İLE ANLAŞMA TAMAM

Çaykur Rizespor forması giyen Dario Melnjak ile anlaşıldı fakat oyuncu hazır olarak yedekte bekletiliyor. Girişimlerin sonuçsuz kalması nihayetinde en son tercih olarak Rizespor'un kapısı çalınacak. Melnjak'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

dario-melnjak.jpg

TYLER BLACKETT TEKNİK EKİP TARAFINDAN BEĞENİLDİ

Öte yandan Fenerbahçe'de alternatif isimlerden bir diğeri de Reading forması giyen Tyler Blackett. Blackett, Manchester United çıkışlı bir oyuncu ve hem sol stoper hem de sol bek mevkiinde oynayabiliyor. Menajerler tarafından önerilen Jamaika asıllı İngiliz oyuncu teknik ekip tarafından beğenildi ve oyuncu ile temasa geçildi. Yine bu oyuncunun sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor.

113.jpg

ÖNERİLEN DİĞER İSİM RACINE COLY

Önerilen son aday ise Racine Coly. Senegalli oyuncu da aynı Blackett gibi hem sol stoper hem de sol bek pozisyonunda görev alabiliyor. Nice forması giyen oyuncu, sarı lacivertli kulübe önerilen oyunculardan bir tanesi.

racine-coly.jpg

Son olarak Fransız RMC ise Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin, Roma'da forma giyen Juan Jesus için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar