Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi için TFF Başkanı Nihat Özdemir'den dikkat çeken sözler

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi için TFF Başkanı Nihat Özdemir'den dikkat çeken sözler
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin transfer ettiği dünya yıldızı Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Mesut Özil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milliyet yazarı Attila Gökçe, Nihat Özdemir ile arasında geçen konuşmayı köşesine taşıdı. 

İşte Özdemir'in sözleri:

KALİTE VURGUSU 

"Her bakımdan başarılı ve güzel bir transfer. Bir kere futbol rekabetimize kalite katacak. Süper Lig maçlarının TV'den izlenme oranları artacak. İnşallah tribünlerimizi de seyircilerimize açtığımızda sadece Fenerbahçe taraftarları değil, Türkiye'nin her ilinde futbolseverler onu çıplak gözle seyretmek için de statlara gidecekler. Yapılan anlaşma 3,5 yıllık. Demek ki kariyerini burada sonlandıracak. Bu çok önemli bir karar. Varını yoğunu Türk futbolu için verecek. Genç futbolculara örnek olacak. Mesut, hem sevdiği ata yurduna, hem de özlediği takımına kavuştu. Hem sportif, hem sosyal, hem de Süper Lig'in marka değerini artıran büyük bir olay. Başarı diliyorum."

TRANSFER LİMİTİ 

TFF Başkanı'na ara transfer döneminde limitlerin aşılıp aşılmadığını soran Gökçe şu yanıtı aldı: "Kesinlikle aşılmaz, aşılamaz. Hiçbir kulübümüz limit aşımı yapmaz. Niye? Lisansları biz veriyoruz. Aşarlarsa lisans vermeyiz de ondan."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar