Fenerbahçe'nin kiralıkları parladı

Fenerbahçe'nin kiralıkları parladı
Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği futbolcular Avrupa Ligi'nde bu hafta sahneye çıktı. Antwerp'e gönderilen Samatta, Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarını sarsarken, Zorya forması giyen Allahyar ise CSKA Sofya'ya galibiyeti getiren isim oldu. 

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftası dün akşam oynanan müsabakalarla sona erdi. Galatasaray , Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenerken, Fenerbahçe ise sahasında Antwerp ile 2-2 berabere kaldı. Üçüncü hafta maçlarında Fenerbahçe'nin kiraladığı forvetlerin fileleri sarsması dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Fanatik gazetesinin haberine göre; sarı-lacivertli takımın kiraladığı golcülerden Samatta, Kadıköy'e bu kez Fenerbahçe'nin rakibi olarak geldi.

Belçika temsilcisi Antwerp ile Fenerbahçe arasındaki zorlu karşılaşma 2-2 sona ererken, Kanarya'nın ilk golünü Samatta kaydetti. Samatta'nın golden sonra sevinmemesi ise gözlerden kaçmadı. Samatta, Antwerp ile bu sezon 12 maça çıkarken; 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'den Zorya'ya giden Allahyar Sayyadmanesh de gollerine devam etti. Zorya ile CSKA Sofya'nın kozlarını paylaştığı mücadele 1-0 sona erdi.

Bulgaristan'daki maçın 64. dakikasında sahneye çıkan Allahyar, ceza sahası köşesinde zor bir pozisyonda nefis vuruşla ağları sarstı. Bu sezon 15 kez Zorya forması giyen 20 yaşındaki futbolcu, 4 gol 2 asistlik katkı sağladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar