Fenerbahçe'nin flaş transferi Mesut Özil'i eleştiren Burak Yılmaz'a Ahmet Çakar'dan olay sözler 

Fenerbahçe'nin flaş transferi Mesut Özil'i eleştiren Burak Yılmaz'a Ahmet Çakar'dan olay sözler 
Ahmet Çakar, geçtiğimiz gün yaptığı verdiği röportajda Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil ile ilgili gelen soruya verdiği yanıtla gündem olan Burak Yılmaz'a çok ağır ifadeler kullandı. Çakar, stüdyodan gelen eleştirilere "düşünce özgürlüğü var" dedi. 

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Burak Yılmaz'ın Mesut Özil için "Mesut Özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim." sözleriyle ilgili sözlerine çok sert yorumda bulundu.

Kariyerini Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de sürdüren Burak Yılmaz, Fanatik ile yaptığı Instagram Canlı yayınında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı Mesut Özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Burak Yılmaz, ''Mesut Özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu.

Konuyla ilgili konuşan Ahmet Çakar, "Burak Yılmaz, sen Mesut Özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Duştan sonra havlusunu verirsin. Oynadığı takımların soyunma odasına sadece su vermek için girebilirsin. Kazandığı kupalara ancak cilalamak için dokunursun." dedi. 

İŞTE O SÖZLER: 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar