Fenerbahçeli Muriç'ten 'Ersun Yanal' itirafı

Fenerbahçeli Muriç'ten 'Ersun Yanal' itirafı
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Vedat Muriç, eski teknik direktörü Ersun Yanal ve takım kaptanı Emre Belözoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Vedat Muriç, CNN TÜRK Spor Spikeri Damla Uğurtürk'e konuştu. Hem özel hayatı hem de takım ile ilgili açıklamalarda bulunan Muriç'in, eski teknik direktörü Ersun Yanal ve takım kaptanı Emre Belözoğlu ile ilgili ifadeleri dikkat çekti. 

"FUTBOLCULAR HATALIDIR" 

Ersun Yanal'ın gidişi ve kaptan Belözoğlu hakkında konuşan Muriç, "Hoca gidiyorsa futbolcular da hatalıdır. Çok daha fazlasını verebiliriz de. Emre Ağabey 40 yaşında ve aktif oynuyor. Böyle oyuncu çok nadirdir. Böyle bir görevi Volkan Ağabey ile üstlenmesi de önemli" dedi.   

"KARARSIZ BİR AŞAMAYDI"

Kocasının, Fenerbahçe'ye transfer oluş süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Edibe Muriç ise, “Sürece tatilde denk geldik. Vedat çok sık İstanbul’a gidip geldi, çok yıprandı. Otele geçiyoruz TV’de ‘Vedat bunu dedi.’ Halbuki alakası yok. Herkes kafasına göre bir şeyler dedi. Otelde çalışanlar bile ‘fenerbahçe mi, Galatasaray mı?’ diye soruyordu. ‘Vallahi bilmiyorum’ diyordu. Kararsız bir aşamaydı. ki büyük kulüp bir futbolcuyu istiyorsa böyle olması normaldi. Bu süreçlerin anormale kaçtığını düşünenler vardı. Ben öyle düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar