İngiltere'nin köklü kulübü, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor

İngiltere'nin köklü kulübü, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor
İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle daha çok forma şansı yakalayan Fenerbahçeli Bright Osayi - Samuel, İngiliz ekibi Everton'un transfer listesine girdi.

Fenerbahçe''de sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vitor Pereira, 3-4-3 sistemini takıma aşılamaya çalışmış ve birkaç oyuncuyu farklı mevkilerde denemişti. Bu isimlerden biri olan Bright Osayi - Samuel, gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplamıştı. Özellikle son haftalarda sağ bek mevkiinde oynayan Samuel için İngiltere Premier Lig''in köklü ekiplerinden Everton devreye girdi.

İngiltere Premir Lig takımlarından Everton''ın teknik direktörü Frank Lampard’ın yeni sezon için Bright Osayi - Samuel’in peşinde olduğu öğrenildi.

İngiliz ekibi, Premier Lig''de kalma savaşı veriyor. Mavi - beyazlılar, bitime 2 hafta kala bir maç eksiğiyle ateş hattının 2 puan üzerinde yer alıyor.

Everton''ın ligde kalmayı başarması halinde Samuel için teklif yapacağı belirtildi.

Sağ bekte görev yapan ve takımın kaptanı olan Coleman’ın (33) yaşlanması nedeniyle buraya takviye yapmayı planlayan Everton’ın bir süredir takip ettiği 24 yaşındaki oyuncuyu ilk hedef olarak belirlediği öne sürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar