Fenerbahçeli Atilla Szalai'nin babasından transfer açıklaması!

Fenerbahçeli Atilla Szalai'nin babasından transfer açıklaması!
Fenerbahçe'de forma giyen Macar Savunma oyuncusu Atilla Szalai'nin babası transferle ilgili iddiaları açıklık getirdi. Szalai'nin rotasının İngiltere olacağı belirtildi.

Fenerbahçe oyuncusunun babasından transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Attila Szalai'nin babası transfer iddiları ile iglili basınına açıklamalarda bulundu. İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A'dan talipleri olan Szalai için babası doğrulamayı yaptı. Röportajı aktaran Ajansspor'un haberinin detayında, Szalai'nin babası İngiltere Premier Lig'i işaret etti.

"HEP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞLTIM"


Sahada çabuk yorulduğu çünkü yeterli kas kuvvetine sahip olmadığı konuşulurdu. Oğlumla beraber çalışarak koordinasyonunu, hızını ve dayanıklılığını geliştirdik. Topsuz oyunda gelişmesini sağladık. Sürekli idman yaptığı topu hala evdeki odasında duruyor. Çocukluğundan beri normal idmanına ek olarak günde 30-40 dakika civarında ekstra çalıştığı bir programı var. Ben aynı zamanda bir fitness koçu, spor psikoloğu ve diyetisyenim. Ona hep yardımcı olmaya çalışıyorum.

1205574.jpg


"BÜYÜK BİR GURUR"


Oğlumun,(Newcastle United, Aston Villa, Napoli, Lazio, Leicester City) bu seviyedeki takımlarla anılması çok büyük bir gurur. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer olabilmek için çok emek vermesi gerekiyordu. Onun hayali belli. Elbette başarılı olmak için her gün daha fazla şey yapmanız gerekiyor."

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar