Fener bombayı patlattı! Trabzonspor'u çıldırtacak transfer

Fener bombayı patlattı! Trabzonspor'u çıldırtacak transfer
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği Alexander Sörloth'ta mutlu sona sarı lacivertli kulüp ulaştı. Jorge Jesus ile de anlaşmaya varan Fenerbahçe, Sörloth transferiyle de gövde gösterisi yapacak. Alexande Sörloth'un yakın çevresine, sık takım değiştirmekten sıkıldığını ve artık kiralık gitmek istemediğini söylediği öğrenildi.

İspanyol basını, Beşiktaş''ın transferde beklemeye geçmesi; Real Sociedad''ın ise yeniden kiralama formülünü düşünmesi sebepleriyle birlikte 26 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe''ye yakın olduğunu yazdı. Norveçli golcünün sürekli takım değiştirmekten sıkıldığı ve artık kiralanmak istemediği belirtildi. Bu nedenle Sociedad''ın yeniden kiralama planı suya düştü.

Fanatik''in İspanyol basınından aktardığına göre, 2016''dan beri her sene başka bir kulüpte oynayan ve 8 farklı takımın formasını giyen 26 yaşındaki forvetin, "Artık bir yerde kalıcı olmak istiyorum. Kiralık olarak transfer olmam." resti çekmesi, Sociedad''ın planlarını suya düşürdü. Lacivert beyazlıların satın alma teklifi sunup sunmayacakları belirsiz. Haberde, Beşiktaş''ın da RB Leipzig''i ve golcü oyuncuyu tatmin edecek bir teklif yapamadığı kaydedildi.

Siyah beyazlıların rakamı artırmayı düşünmedikleri ve beklemeye geçtikleri kaydedildi. Haberde, Fenerbahçe''nin şu anda Sörloth transferinde diğer taliplilere oranla daha önde olduğu belirtildi. İspanyol basını, sarı lacivertlilerin ne kadarlık bir teklif yaptığını yazmasa da sunulan koşulların Leipzig ve 26 yaşındaki forvetin taleplerine yakın olduğu ifade edildi. Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik adamı açıkladıktan sonra Sörloth transferini bitirmek için hamle yapması ya da yeni hocanın talebine göre başka isimlere yönelmesi bekleniyor.

Sörloth, La Liga’da 33 maçta 4 gol kaydetti. Özellikle son haftalarda formunu artıran yıldız futbolcu, son 8 karşılaşmada 3 kez fileleri sarstı. Norveçli forvet toplamda ise 44 resmi müsabakada 8 kez ağları havalandırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar