Fenerbahçe'den flaş Perreira açıklaması

Fenerbahçe'den flaş Perreira açıklaması
Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşma süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Selahattin Baki "Birkaç hoca adayıyla görüştük. Yüzde 80'ini kimse tutturamadı bu sefer. Bizim açımızdan iyi bir şey, bu sene bizde işler böyle işliyor. Kimseyi bulamadık da Vitor Pereira'yı getirdik gibi bir hava yaratıldı.

Kesinlikle böyle bir şey yok. Kariyer olarak itibarsızlaştırılacak bir teknik direktör değil. Son 5-6 yıldaki en yüksek puan ortalamasını yakalayan, ciddi başarılar kazanmış bir teknik adam. Vakit kaybı diye bir kredimiz yok. Samandıra'ya gelip, eşofmanı giyip hemen tekeri döndürecek bir teknik direktörle anlaşma planımız vardı. Her hoca adayına takım analizini yaptırdık.

Pereira daha önce Fenerbahçe'de çalışmış, başarının ucundan kılpayı dönmüş biri. 'Fenerbahçe'de kupa kazanamamak aklıma geldiği zaman nefesin tıkanıyor, yarım kalan aşk hikayemizi  bitirmek istiyorum' dedi. Para pul konuşmadık. Buraya çok motive. Fenerbahçe'de kupa kazanmak istediğini söyledi. Hocamız takımdan giden ve takıma gelen tüm oyunculardan haberi var" ifadelerini kullandı.

"İLK CANER KARŞILAYACAKMIŞ"

Vitor Pereira'nın 2016'da Fenerbahçe'nin başındayken futbolcu Caner Erkin ile yaşadığı problemle ilgili soruyu yanıtlayan Baki "Caner Erkin'le 4-5 ay önce sohbet ederken, bu konu açılmıştı. Basına yansıyan kadar bir problemin olmadığını ve Vitor Pereira ile arasının iyi olduğunu söyledi. Hatta ilk kendisinin karşılayacağını söyledi" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar