Fenerbahçe'de Jesus basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe'de Jesus basın toplantısı düzenledi
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda yarın Çekya ekibi Slovacko'yu konuk edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ve Ferdi Kadıoğlu basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe'de Jesus basın toplantısı düzenledi

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında yarın Ülker Stadı''nda Çekya takımlarından Slovacko''yu konuk edecek olan Fenerbahçe''de teknik direktör Jorge Jesus ve Ferdi Kadıoğlu basın açıklaması yaptı.

Jesus, en önemli hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu fakat Avrupa''da da gidebildikleri yere kadar gitmeyi istediklerini ifade etti. 

YENİ TRANSFERLERLE İLGİLİ KONUŞTU

 Can Bartu Tesisleri''nde düzenlenen basın toplantısında gruplara kalmak istediklerini ifade eden Portekizli çalıştırıcı; " Bu turnuvada da iyi takımlar var. Normalde Türk takımları turnuvalarda çok ileri gidemedi ama biz bir haftalardır çalışıyoruz. Kendi gücümüzü biliyoruz, gruplara kalmak istiyoruz" diye konuştu. 
Yeni transferlerin yarınki maçta oynayıp oynamayacağı hakkında da bilgi veren deneyimli teknik adam, "Gustavo Henrique Brezilya''da zaten resmi maçlar oynuyordu, çok fazla lig maçına çıktı. Peres, Avrupa''da takımında henüz hazırlık dönemindeydi, çok fazla maç oynamadı. Alioski de önceki takımında hazırlık dönemindeydi. Emin olduğum, fiziksel anlamda daha hazır oyuncu Gustavo Henrique" dedi. 

"FENERBAHÇE ÇOK GÜÇLÜ VE DENGELİ BİR TAKIM"

Fenerbahçe''nin çok güçlü ve dengeli bir takım olduğunu belirten 68 yaşındaki çalıştırıcı; "Şu anda yüzde olarak net söylemem mümkün değil ama her geçen gün daha güçlü oluyoruz. Her geçen gün daha iyi tanıyoruz birbirimizi. Takımımıza katılanlar var ve onlar da takıma güç katacaklar. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz, yeni gelenler sistemi anlıyor ve daha iyi adapte oluyorlar. Gerçekçi olmak gerekirse, herhangi bir Türk takımı Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi''ni kendine hedef koymuyor. Ama Türk ligi şampiyonluğu için en büyük aday biziz" açıklamasını yaptı.

"ONA GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ"

Altay Bayındır''ın yokluğunda yarınki maçta kalenin Ertuğrul Çetin''e emanet olacağını ifade eden Fenerbahçe''nin teknik patronu; "Ona güveniyoruz, iyi bir kaleci. Ama başka bir kaleci aradığımız da doğru. Çünkü 3 kaleciye ihtiyacımız var. Ertuğrul''a güvenimiz tam" değerlendirmesini yaptı.

FORVETE DAİR TRANSFER AÇIKLAMASI

Gazetecilerin son maçta çok fazla pozisyon üretmesine rağmen gol bulamadıklarını ve forvet bölgesine transfer yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru üzerine Jorge Jesus; "Dinamo Kiev karşısında pek çok pozisyona girdik, 3-4 tane ama değerlendiremedik. O maç geride kaldı. İki maçta da onlara karşı iyi oynadık. Kırmızı karta kadar gerçekten çok iyiydik. Zaten bir forvet aldık, Joao Pedro. Ama elimizdeki diğer forvetlere de Valencia, King, Serdar Dursun, Berisha''ya güveniyoruz. Onlara inanıyorum. Antrenmanlarla da gelişecekler. Şu anda zaten iyi kadromuz var. Uğraştığımız konu bir kaleci daha almak" dedi.

"ONLARI KÜÇÜMSEMEMEK LAZIM"
Fenerbahçe''nin başarılı ismi Ferdi Kadıoğlu, "İyi bir maç olacak. Onlar tecrübeli bir takım, onları küçümsememek lazım. Onlara karşı iyi bir planımız var ve planımıza sadık kalıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

ALIOSKI TRANSFERİ

Alioski''nin sol beke transfer edilmesi sonrası ileride oynayıp oynamayacağı yönündeki soruyu değerlendiren genç oyuncu, " Yeni sol bek Alioski''nin transferinden sonra ileride oynama imkanı doğması konusunu hocasıyla konuşup konuşmadığı sorulan Kadıoğlu, "Takımımıza yeni bir oyuncu katıldı. İyi bir futbolcu. Bence kaliteli oyuncularımızın olması iyidir. Sorduğunuz konuyla ilgili hocamızla henüz konuşmadık ama ilerde konuşacağız" açıklamasını yaptı.

"TARAFTARA DESTEĞİ İÇİN MİNNETTARIZ"

Taraftara da mesaj veren 22 yaşındaki oyuncu; "Herkes için hayal kırıklığı oldu Kiev maçı. Ama devam etmemiz, önümüze bakmamız gerekiyor. Taraftara desteği için minnettarız. Onların desteğiyle daha güçlüyüz, baskı kurabiliyoruz. Yarınki maçta da baskıyı hissettireceğiz" dedi. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar