Kadro dışı bırakılan Mesut Özil, kararını verdi

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil, kararını verdi
Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılmasının ardından geleceği belirsizliğini koruyan yıldız futbolcu Mesut Özil kararını verdi. Başkan Ali Koç ile görüşmek istediği belirtilen yıldız oyuncuya Ali Koç cephesinden olumsuz yanıt verildiği iddia edilirken, Mesut'un yönetim ile anlaşamaması halinde ABD profesyonel futbol ligi MLS'nin yolunu tutacağı öğrenildi.

Fenerbahçe''de teknik direktör İsmail Kartal ile tartışması sonrası kadro dışı bırakılan Mesut Özil belirsizliği devam ediyor. Yönetim ile görüşme isteği bulunan yıldız futbolcunun, anlaşma sağlanamadığı halde çizeceği rota ise merak konusu oldu.

Kadro dışı kaldığı günden bu yana takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Mesut Özil için menajeri Fenerbahçe yönetimi ile görüşse de, bu görüşmelerden de bir karar çıkmadı.

Fotomaç''ta yer alan habere göre, yıldız futbolcunun görüşme talebinde bulunduğu ancak başkan Ali Koç''un ise bu talebe olumlu geri dönüş vermediği de gelen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE OLMAZSA AMERİKA

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun anlaşma sağlanamaması halinde gelecek sezon MLS Ligi''ne gitmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

33 yaşındaki Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe formasıyla 26 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli yıldızın güncel piyasa değeri ise 3 Milyon Euro...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar