Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan hayati derbi kararı

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan hayati derbi kararı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın derbide Jailson'u bir kez daha stoper oynatması risk olarak değerlendiriliyor. Fenerbahçe'nin derbide kaybetmesi durumunda ise Yanal ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de kritik Galatasaray derbisi öncesi takıma son şekil veriliyor. Milliyet gazetesinden Senad Ok'un haberine göre Ersun Yanal’ı bugünkü maç öncesi zor bir karar bekliyor. Gustavo, Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues’in yokluğunda deneyimli teknik adam kadro kurmakta sıkıntı yaşıyordu.

Stoper, sol bek, orta saha ve sol kanatta problem yaşayan deneyimli teknik adam birçok denemeden sonra kadroya büyük ölçüde karar verdi. Tecrübeli teknik adam son kararını bugün verecek. 

Sol bek pozisyonunda başlangıçta çok fazla düşünülmese de Hasan Ali’nin oynaması yüksek ihtimal. Yeni iyileşen deneyimli futbolcunun derbideki tempoyu kaldırması zor. Ancak yine de an itibariyle en mantıklı karar Hasan Ali’nin oynaması yönünde.Bu sayede Rodrigues’in yokluğunda Dirar kanada geçecek. Orta sahada Gustavo’nun yerinde de Tolga Ciğerci ideal pozisyonunda görev alacak. Stoperde ise Serdar-Jailson ikilisinin devam etmesi planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar