Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Falette'yi hazırlıyor

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Falette'yi hazırlıyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Falette’yi yavaş yavaş ilk 11 için hazırladığı ve yıldız oyuncunun Galatasaray maçında ilk 11 oynayabileceği aktarıldı.

Acil çözüm planı devreye giriyor

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU

Fenerbahçe’de üst üste puan kaybedilen 3 haftanın ardından, savunmadaki sorunlara çare aranıyor. Sarı lacivertlilerde Ersun Yanal tarafından savunmada görevlendirilmeye başlanan orta saha oyuncusu Jailson’un son maçlarda hata yapması, teknik heyeti bu bölge için yeniden düşünmeye sürükledi.

HAZIR GÖRÜNDÜ

Fenerbahçe’nin devre arasında kadrosuna kattığı Simon Falette, takımı ile ilk kez Türkiye Kupası’ndaki Kırklareli maçında sahaya çıkmıştı. Bu maçta gösterdiği performans ile Fenerbahçe taraftarının beğenisini kazanan yıldız futbolcunun, savunmadaki sorunlara çözüm olabileceği belirtildi.

YAVAŞ YAVAŞ 11’E

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve yardımcıları, Ankaragücü maçından sonra takımın savunma hattındaki eksikliği gidermek için çözüm yolları aramaya başladı. Sarı lacivertli teknik ekibin, Falette’yi ilk 11 için hazırladığı ve önümüzdeki haftalarda savunmada Serdar Aziz- Falette ikilisine şans verileceği bildirildi. Hatta, sarı lacivertlilerin oynayacağı kritik Galatasaray maçında da Falette’nin ilk 11’de oynama şansı olduğu, fakat bu ihtimalin zayıf olduğu öğrenildi.

TARAFTARDAN FALETTE TEPKİSİ

Diğer yandan, takımın Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’a, Rami ve Falette konusunda tepki yağdı. Deneyimli teknik adamın Rami ve Falette’yi kenarda bekleterek, Jailson tercihinde ısrar etmesi, taraftarlar ve spor yorumcuları tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Yanal’ın ilerleyen haftalarda bu inadını kıracağı ve Falette’yi 11’e çekeceği kaydedildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar