Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu depremi!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu depremi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Koç, "Emre Belözoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu depremi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına bunu söyleyebilirim, Emre Belözoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Sonuç ne olursa olsun Emre, bugün olmasa yarın bu kulübe çok büyük hizmetler yapmaya devam edecektir." dedi.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları;

"Futbol branşında sınıfta kaldık, net şekilde bunu diyebiliriz. Biz şampiyonluğu Sivas maçında kaybettik. O yapılanlara rağmen şampiyonluk şansımızı buralara kadar getirdik. Biz bu sene şampiyon olabilseydik işleri rayına oturtma noktasına gelecektik

Futbol branşında sınıfta kaldık, net şekilde bunu diyebiliriz. Biz şampiyonluğu Sivas maçında kaybettik. O yapılanlara rağmen şampiyonluk şansımızı buralara kadar getirdik. Biz bu sene şampiyon olabilseydik işleri rayına oturtma noktasına gelecektik.

Bu sene de 15 milyonluk bir satışımız olabilir.

Ağustos ayında ligler başlamadan 2'nci ya da 3'üncü Lig'den bir kulüp satın almış olacağız. Ya da bir kulüp sahibiyle stratejik ilişki içerisinde pilot kulüp anlaşması yapacağız.

Arzum teknik direktör konusunun yarın gerçekleşmesi. Tahminim ise Haziran’ın 3'üncü haftasına kadar gider."

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar