Fenerbahçe'de ayrılığın perde arkası: Ersun Yanal bu sözlerle veda etti!

Fenerbahçe'de ayrılığın perde arkası: Ersun Yanal bu sözlerle veda etti!
Fenerbahçe'den ayrılan Ersun Yanal'ın başkan Ali Koç’la görüşerek “Benim psikolojim artık kaldırmıyor, para da istemiyorum” dediği ve Koç'un da bu ayrılığa onay verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayırmadan Antalya Belek'teki kamp otelinde Başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmenin perde arkası ortaya çıktı. Yanal, Koç'a "Benim psikolojim artık kaldırmıyor. Para da istemiyorum" dedi.

PSİKOLOJİM KALDIRMIYOR

Sabah'ın haberine göre; bu görüşmede Ersun Yanal, Ali Koç'tan izin istedi. Deneyimli teknik adam "Benim psikolojim artık kaldırmıyor. Önünüzü açıyorum. Para da istemiyorum" ifadelerini kullandı.

TRABZON MAÇINA ÇIKACAK

Ali Koç, Yanal'ın bu yaklaşımı sonrasında ayrılığa onay verdi. İkilinin mali konularda da uzlaşma sağladığı, Ali Koç'un Yanal'dan ayrılık öncesi son bir isteği olduğu bildirildi. Koç, 56 yaşındaki çalıştırıcıdan Trabzonspor kupa maçına takımın başında çıkmasını istedi. Yanal bu talebi makul görerek kabul etti.

TAZMİNAT MADDESİ YOK

Ersun Yanal, son maçına yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor karşısında çıkacak. Daha sonra Fenerbahçe'ye veda edecek olan tecrübeli teknik adamın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmuyordu. Yıllık 1.750 milyon Euro garanti ücret kazanan Ersun Yanal'ın üç aylık alacağı kalmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar