Fenerbahçe TFF'ye resti çekti: Bu anlamsız uygulamayı bir şekilde deleceğiz

Fenerbahçe TFF'ye resti çekti: Bu anlamsız uygulamayı bir şekilde deleceğiz
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Alper Pirşen TFF'nin harcama limiti düzenlemesine tepki gösterdi. Pirşen, transferle ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek "Taraftarımızın hiçbir kaygısı olmasın. Biz bu uygulamayı bir şekilde hukuk çerçevesinde mutlaka dur diyeceğiz" dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Alper Pirşen, Haber Global'de katıldığı programda harcama limiti tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TFF'nin transfer limiti düzenlemesine tepki gösteren Pirşen, Pirşen, transferle ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını ve bazı oyuncularla anlaştıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Biz transferle ilgili gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bazı oyuncularımızla görüştük anlaştık. Tabiiki onlar bizimle mücadele edecek. Fenerbahçe de onlar için son ana kadar tüm gücüyle mücadele edecek b konuda taraftarımızın hiçbir kaygısı olmasın. 

Biz bu komedi diyebileceğim, trajikomik diyebileceğim uygulamayı bir şekilde deleceğiz. Deleceğiz derken bunu gayri hukuki yapmayacağız. Hukuk çerçevesinde bu anlamsız uygulamaya mutlaka bir şekilde dur diyeceğiz ve Fenerbahçe'ye yakışan oyuncuların transferi için elimizden geleni yapacağız. "

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar