Fenerbahçe Teknik Direkötü Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direkötü Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1'lik Alanyaspor galibiyetinin ardından maç ve Mesut Özil transferi hakkında konuştu.

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

Mesut Özil transferiyle de ilgili konuşan Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Mesut Özil ismi sosyal medyada çok konuşuluyor. İlerleyen günlerde kendisi ve diğer isimlerle ilgili olan şeylere bakacağız. Şu anda Mesut ile ilgili bir şey söyleyemem. Gerçekleşirse bakarız” diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Oynanan oyundan memnun olduğunu belirten Bulut, “Son 3 maçta maksimum puanı almaktan dolayı mutluyuz. Bunun belirtilerini Gaziantep maçının ikinci yarısında göstermiştik. Onun devamı geldi, o açıdan çok mutluyuz” dedi.

Takımının istatistiklerde topla oynamada Alanyaspor’un gerisinde kalmasıyla ilgili de görüşlerini belirten Erol Bulut, “Bugünkü oyunu seyredenler diyecek ki rakibe %70 topu verdiler. Evet düşüncemiz ilk yarı rakibe topu vermekti topun arkasında durarak. Rakibimiz bizden iki gün fazla dinlenerek maça çıktı, onu da unutmayalım. Biraz daha önde basabilirdik ilk yarıda ama 1-0’ı koruma psikolojisi ağır bastı. Üzüntülü olduğum taraf, yakaladığımız net pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım, tercihlerimizin daha dikkatli olması lazım. Bu anlamda çok pozisyon kaçırıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar