Fenerbahçe'den 3 Temmuz mesajı: Suçlular hesap verecek, bekliyoruz

Fenerbahçe'den 3 Temmuz mesajı: Suçlular hesap verecek, bekliyoruz
Fenerbahçe Spor Kulübü, 3 Temmuz nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajda çarpıcı ifadeler kullanıldı.

FENERBAHÇE: SUÇLULAR HESAP VERECEK, BEKLİYORUZ...

Türkiye’nin köklü spor kulübü Fenerbahçe, 3 Temmuz şike davasının yıl dönümünde twitter hesabından ve resmi internet sitesinden peş peşe açıklamalarda bulundu.

Resmi Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımda “Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!” denildi.

Resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Bugün 3 Temmuz 2022. Ama bizim için 3 Temmuz hep 2011! Biz konuştuk, Susmadık, Geri adım atmadık, Onların en güçlü zamanında, Milyonlar tek yürek, tek başımıza savaştık! “Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” derken biz, Fenerbahçe suçlu diyenlere gereken cevabı hakla, hukukla verdik! “Deliller var” diyenlere “En Büyük Delillimiz Alın Terimiz” dedik, Fenerbahçe yok edilmek istendi, siper olduk teslim olmadık! Ne kupamızı verdik ne adımızı kirlettirdik! Fenerbahçe''ye el sürmelerine izin vermedik! Bugün, bir 3 Temmuz''da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz''da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz''da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz! Kim suçlu biliyoruz! Suçlular hesap verecek, bekliyoruz! 3 Temmuz''un 11.yıldönümünde, Fenerbahçe''ye uzanan eller kırıldı, Şimdi hesap vermelerini istiyoruz!”

Sarı lacivertli kulüp ayrıca, Twitter''daki profil fotosuna 5 yıldızlı logoyu koydu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar