Fenerbahçe Sörloth için devrede!

Fenerbahçe Sörloth için devrede!
Fenerbahçe, Trabzonspor’un yeniden renklerine bağlamak istediği eski golcüsü Alexander Sörloth için Leipzig’in kapısını çalacak.

Forvet hattını Serdar Dursun ile takviye eden Fenerbahçe’nin transfer edeceği diğer golcü merakla bekleniyor.

Sörloth'tan olumsuz bir haberin gelmesi halinde Trabzonspor'un transfer etmek istediği Parma’nın Danimarkalı futbolcusu Andreas Cornelius ile de adı anılan sarı-lacivertliler, sürpriz bir hamle seçeneğini de göz ardı etmiyor.

FENERBAHÇE SÖRLOTH İÇİN PUSUDA

TRT Spor’da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth ile ilgileniyor. Norveçli futbolcu, geçen sezon 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Alman kulübünde beklentileri karşılayamadı.

KARARI YENİ HOCASI VERECEK

Bundesliga’da 29 maçta şans bulan 25 yaşındaki santrfor, 5 gol kaydetti, 2 gol pası verdi. Sörloth ile ilgili son kararı Leipzig’in yeni teknik direktörü Jesse Marsch verecek.

LEİPZİG'E KİRALAMA TEKLİFİ SUNULACAK

Edinilen bilgiye göre, Alman kulübünün teknik ekibi, ağustos ortalarına kadar antrenmanlarda Sörloth’u takip edecek. Eğer golcü oyuncunun gözden çıkarılıp kiralanmasına izin verilirse, Fenerbahçe iyi bir teklif ile Leipzig’in kapısını çalacak.

TÜRKİYE'YE GELİRSE ÖNCELİK TRABZONSPOR'DA

Alexander Sörloth'un Leipzig'e transferi sırasında sözleşmeye 'Türkiye'ye dönmesi söz konusu olursa öncelik Trabzonspor'a aittir' ibaresi yer alıyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar