Fenerbahçe, Rodriguez'i İstanbul'a çağırdı

Fenerbahçe, Rodriguez'i İstanbul'a çağırdı
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği bitmek bilmiyor. Transfer limitleri konusunda sorun yaşayan Fenerbahçe'nin bir süreden bu yana transfer gündeminde olan Ricardo Rodriguez'i İstanbul'a çağırdığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Rodriguez gelişmesi

Fenerbahçe Rodriguez'in transferine odaklandı. Sarı- Lacivertliler Milan'da oynayan İsviçreli sol beki sürpriz bir şekilde İstanbul'a çağırdı. Bu gelişme limit artırımı için itirazda bulunan yönetimin Tahkim'den olumlu haber aldığı yorumlarına yol açtı.

YÖNETİM ACELE EDİYOR

TAHKİM Kurulu'nun bugün Sicil Kurulu'ndan gerekçeli kararı alacağı ve yapılacak incelemenin ardından kararını açıklayacağı öğrenildi. Gözler bugünkü Tahkim Kurulu toplantısına çevrildi.

SATIN ALMA OPSİYONU 

Sarı-lacivertli yönetim Tahkim'den olumlu bir haber alması halinde Milan'da forma giyen 27 yaşındaki İsviçreli sol beki zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. 

PSV PEŞİNDE İDDİASI 

Bu arada bu futbolcu için PSV'nin de devrede olduğu biliniyor. Hollanda takımının hocası Ernest Faber'in PSV'li yöneticilere Rodriguez'in alınması için baskısını artırdığı gelen bilgiler arasında...

BU SEZON SADECE 5 MAÇTA OYNADI

Milan'da 3. sezonunu geçiren Rodriguez bu sezon sadece 5 maçta forma giydi. İsviçreli yıldız geçtiğimiz sezon ise 40 resmi karşılaşmada oynarken çok başarılıydı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar