Fenerbahçe Kayseri'yi 3'ledi

Fenerbahçe Kayseri'yi 3'ledi
Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor karşılaştı. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı. Kanarya’ya galibiyeti getiren goller Thiam, Samatta ve Cisse’den geldi.

Fenerbahçe Kayseri'yi 3'ledi

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor’u ağırladı.Sarı lacivertliler maçı Thiam, Samatta ve Cisse’nin golleriyle 3-0 kazandı.

Geçen hafta Sivasspor maçında puan kaybeden Erol Bulut’un öğrencileri bu galibiyetle puanını 42 yaparken, deplasman ekibi sarı kırmızılılar 19 puanda kaldı.

SZALAI İLK KEZ OYNADI

Fenerbahçe’nin yeni transferi Attila Szalai, Kayserispor maçında 11’de yer alırken, sarı-lacivertli formayı da ilk kez giydi. Macar stoper, Twitter’da karşılaşma sırasında en çok konuşulanlar arasına girerken sarı-lacivertli taraftarlar da oyunun performansını öven tweet’ler attı.

THIAM’IN KATKISI SÜRÜYOR

Sarı Lacivertli ekipte Mame Thiam, maçta 1 gol 1 asist yaparak galibiyete önemli bir katkı sağladı. Böylelikle Thiam, Süper Lig'de son 7 maçta 4 gol 2 asist yapmış oldu.

MESUT ÖZİL TRİBÜNDE

Fenerbahçe’nin 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı ve dün takımla ilk idmanına çıkan Mesut Özil, takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Özil, Kayserispor maçını tribünden ağabeyi Mutlu Özil ve menajeri Erkut Söğüt ile takip etti.

İKİ TAKIMIN 11'LERİ:

FENERBAHÇE: Altay, Nazım, Serdar, Attila, Caner, Ozan, Gustavo, Valencia, Thiam, Pelkas, Samatta

KAYSERİSPOR: Doğan Alemdar, Kvrzic, Sapunaru, Kolovetsios, Aziz Behich, Attamah, Campanharo, Avramovsk, Lennon, Pedro Henrique, Wilfride Kanga

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar