Fenerbahçe'nin Gabigol hamlesi

Fenerbahçe'nin Gabigol hamlesi
Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe, yıldız golcü Gabriel Barbosa'yı kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı... Sarı lacivertliler Brezilyalı yıldız için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

Teknik direktör Jorge Jesus''un listesi dahilinde transfer harekatına başlayan Fenerbahçe''de öncelikli hedef Gabigol! Yeni sezon öncesi Lincoln ve Bruma’yı kadrosuna katan sarı lacivertliler, Abdülkerim Bardakçı transferinde ise çıkmaz yaşıyor.

Hücum hattında yapacağı transfere dönen Fenerbahçe, Gabigol''u kadrosunda görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Avrupa futboluna, Jorge Jesus ile dönmeyi arzulayan Brezilyalı yıldız, geçen ay Jesus ile bir görüşme gerçekleştirmişti...

Görüşme sonrası Fenerbahçe forması giymeye ikna olan Gabigol’ün menajeriyle Londra’da görüşüldü. Sambacı konusunda tek sıkıntının ise yıldız oyuncunun kulübü Flamengo''nun Gabigol''ü satmaya yanaşmaması...

KIM VE SZALAI''NİN GELİRİ SAMBACIYA...

Sarı lacivertli kulüp, Kim ya da Szalai’nin satışından elde edilecek gelirin tamamını Brezilyalı golcü için kullanmayı hedefledi. TFF’nin Sarı-Lacivertliler için açıkladığı harcama limitinin yüzde 40’lık sapmayla birlikte 1 milyar 378 milyon TL olması da yönetime bu transferde biraz daha fazla hareket alanı sağladı.

Son dakika... Szalai & Kim ikilisinden biri gidiyor! - Futbol Haberleri

YENİ GOLCÜ KIEV MAÇINDA SAHADA!

Fenerbahçe’nin Flamengo’ya yapacağı teklifin 15 milyon Euro’yu geçebileceği iddia edildi. Teklif paketinde, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması halinde ödenecek bonuslar ile sonraki satıştan pay gibi maddeler de olması tahmin ediliyor. Kanarya, bu son girişimden de sonuç çıkmazsa bir an önce listedeki diğer adaylar için girişimleri hızlandıracak. Yeni golcünün, 20 Temmuz’daki Dinamo Kiev maçında sahada olması sağlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar