Fenerbahçe- Bursaspor karşılaşmasında olay çıkabilir iddiası

Fenerbahçe- Bursaspor karşılaşmasında olay çıkabilir iddiası
ING Basketbol Süper Ligi Playoff’larında bugün, Frutti Extra Bursaspor – Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor ve mücadelesi saat 20.30’da başlayacak.
Fenerbahçe Beko, çeyrek final serisinin ilk maçında Frutti Extra Bursaspor’u 100 – 87’lik skorla geçerek deplasmana gitmeden bir avantaj yakalamıştı. Her iki takımın da tempolu oyunları sonrası ilk maçta Fenerbahçe’den De Colo ve Pierriea Henry ön plana çıkarken Bursaspor’da ise Onuralp Bitim, Derek Needham ve Dudzinski gibi isimler ön plana çıktı.
 
İlk maçtan aldığı galibiyet ile avantajı da elinde bulunduran Fenerbahçe Beko, bu akşam da rakibine karşı kazanırsa adını yarı finale yazdıracak. Eurocup finalisti olan Bursaspor’un ise seriyi uzatmak için maçı kazanmaktan başka bir şansı bulunmuyor.
 
BURSA YEREL BASINI UYARDI
 
Geçtiğimiz gün Bursaspor''un futbolda 2. Lig''e düşmesi nedeniyle şehirde yoğun protestolar yaşanmış, futbolcuların can güvenliği tehlikeye girmişti. Bursaspor - Fenerbahçe maçı öncesinde Bursa yerel basınından kaynaklar, salonda yoğun bir protesto yapılacağını ve olayların büyümesinin muhtemel olduğunu belirtiyorlar. Tüm biletlerin satıldığı bir maça saatler kala böylesi bir tehlikenin varlığı sosyal medyada tartışıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar