Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Burak Yılmaz'a Mesut Özil yanıtı 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Burak Yılmaz'a Mesut Özil yanıtı 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Burak Yılmaz'ın Mesut Özil hakkındaki yorumu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Koç, tecrübeli golcünün Mesut hakkındaki sözlerini ise gereksiz bulduğunu belirtti.

Burak Yılmaz'a yanıt verdi

Fransa'nın Lille takımında oynayan oyuncu Burak Yılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya verdiği yanıtla olay olmuştu.

Tecrübeli golcünün açıklamaları sorulan Başkan Koç, "Burak Yılmaz'ın, Mesut Özil hakkındaki sözleri hakkında ne dersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Beyaz TV'ye konuyu değerlendiren Koç, "Burak Yılmaz'ın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu açıklaması gereksiz oldu. Kendisi de akşam yatarken üzülmüştür. Küçük bir yıpratma çalışması var Mesut'a karşı ama bunlar Mesut'u daha fazla motive edecektir." diye konuştu.

NE DEMİŞTİ 

Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'le ilgili yorum yapmak istemediğini belirten tecrübeli golcü, "Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim." şeklinde konuşmuş ve sosyal medyada tepki çekmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar