Fenerbahçe, Başakşehir maçını kazandı!

Fenerbahçe, Başakşehir maçını kazandı!
Fenerbahçe, Başakşehir karşısından zorlu mücadeleyi Dirar’ın son dakikada attığı golle 2-1 kazanarak, 2. maçını da kazanmayı başarması dikkatleri çekti.

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşılaştı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmaya direkten dönen toplar damgasını vurarak, deplasmanda Dirar’ın 90+3. dakikada attığı golle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.

Karşılaşmadaki ilk gol 32. dakikada Başakşehir’den geldi. Crivelli, Mert Günok'un anında kullandığı degajda topu aldı, sağ kanattan içeri girdi, Jailson'u geçip dar açıdan müthiş dokundu ve harika bir gole imza attı.

Fenerbahçe ise beraberlik golünü 77. dakikada buldu. Tolga Ciğerci'nin sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasının sol çaprazında topla buluşan Vedat Muriç gelişine müthiş vurdu ve golü attı.

Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın attığı golle son dakikada 2-1 öne geçti. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde Miha Zajc'ın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, son çizgiden ortasını arka direkte bulunan Nabil Dirar'a yapıyor. Nabil Dirar'ın kafa vuruşunda top kaleci Mert Günok'un sağından ağlarla buluşuyor.

OYUN BÖYLE DÖNDÜ!

Karşılaşmanın 16. dakikasında sağ kanattan Deniz'in ortasında Muriç'nin vuruşu üst direkten döndü.

53. dakikada Okechukwu Azubuike'nin sol çaprazdan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Edin Visca'nın gelişine çektiği şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Dakikalar 44’ü gösterdiğinde Emre Belözoğlu'nun ara pası ile sol çaprazda topla buluşan Deniz Türüç, yerden pasını ceza sahasının hemen içerisinde bulunan Vedat Muriqi'ye veriyor. Muriqi'nin gelişine çektiği şutta top ağlarla buluşuyor ancak VAR'a giden hakem Halil Umut Meler, Deniz Türüç'ün ofsayt pozisyonunda olmasından ötürü golü geçersiz sayıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar