Fenerbahçe 12 Mayıs'ı unutmadı: Alçak terör örgütünün canımıza kast ettiği...

Fenerbahçe 12 Mayıs'ı unutmadı: Alçak terör örgütünün canımıza kast ettiği...
Fenerbahçe Spor Kulübü, 12 Mayıs 2012'de yaşanan olaylarla ilgili yaptığı paylaşımda, "Alçak terör örgütünün, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin canımıza kast ettiği 12 Mayıs 2012'yi ve en başından beri bu yapının arkasına sığınarak kendine fayda sağlayan aşağılık zihniyeti unutmayacak hiçbir Fenerbahçeli!#BirDireniştirFenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medya hesabından, 12 Mayıs 2012’de Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından statta yaşanan ve sokaklara taşan olaylarla ilgili paylaşım yaptı. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Alçak terör örgütünün, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin canımıza kast ettiği 12 Mayıs 2012'yi ve en başından beri bu yapının arkasına sığınarak kendine fayda sağlayan aşağılık zihniyeti unutmayacak hiçbir Fenerbahçeli” ifadeleri kullanılarak o gün yaşanan olaylarla ilgili video paylaşıldı.

O İSİMLER FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan "Futbolda şike kumpası" iddianamesinde, Fenerbahçeli taraftarların darp edildiği, aralarında çocukların da olduğu onlarca kişinin yaralandığı olayların fitilini ateşleyenlerin, o dönemin Çevik Kuvvet'ten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Avcu ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız olduğu ortaya çıkmıştı. O dönem Çevik Kuvvet'te görevli polisler; maç öncesinde müdürlerinin "Elde ne varsa hepsini sıkın" diyerek polisi maç öncesi şartlandırdığını iddia etmişti.

Avcu ve Sarıyıldız, 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ soruşturmaları kapsamında açığa alınıp, FETÖ üyeliğinden meslekten ihraç edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar