Fenerbahçe - Trabzonspor taraftarları arasında kavga...

Fenerbahçe - Trabzonspor taraftarları arasında kavga...
Marmaray'da karşı karşıya gelen iki takım taraftarları arasında önce sözlü tartışma çıktı, bu tartışma ilerleyen saniyelerde gruplar arası kavgaya dönüştü. O anlar vatandaşların kameralarına yansıdı.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR TARAFTARLARI ARASINDA KAVGA...

Spor Toto Süper Lig''de şampiyon olan Trabzonspor, Medical Park Stadyumu''ndaki bakım nedeniyle Altay ile oynayacağı maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu''nda oynamayı talep etmişti. Federasyon tarafından onaylanan bu talep sonrasında Trabzonspor ve Fenerbahçe''nin rakipleriyle oynayacağı maçlar aynı güne denk geldi.
 
Saat 16.00''da Altay ile karşılaşan ve mücadeleden 2-1''lik skorla galip ayrılan Trabzonspor taraftarları, stadyumda şampiyonluğu kutladı ve bu kutlama şehrin belirli bölgelerinde devam etti. Fenerbahçe ise saat 19.00''da Karagümrük''ü konuk etti. 0-0 biten müsabaka sonrasında taraftarlar evlerine dönmek için stadyumu terk etti.
 
SÖZLÜ TARTIŞMA YERİNİ KAVGAYA BIRAKTI
 
Bu maçların sonlanmasının ardından Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları, bir toplu taşıma aracında karşı karşıya geldi. Gruplar arasında çıkan sözlü tartışma, yerini kavgaya bıraktı ve her iki takım taraftarları arasında yumruklar konuştu.
 
Vatandaşların kameraya aldığı görüntülerde üç Trabzonspor taraftarının Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu bölgeden güvenlik önlemiyle uzaklaştırıldığı görüldü.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar