Felipe Melo’dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı

Felipe Melo’dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı
Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, sarı kırmızılı kulübe transferi öncesinde Paris Saint-Germain ile anlaştığını ancak kariyerini Türkiye'de sürdürme kararı aldığını açıkladı.

Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusu Felipe Melo, sarı-kırmzılı kulübe transferi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Galatasaray'a transfer süreci hakkında bilgi veren Melo, "Juventus beni kiralamak istediğinde PSG'ye gidebilirdim. Leonardo ile her konuda anlaşma sağlamıştık. Galatasaray'ın devreye girmesiyle işler değişti.

Bu çok zor bir karardı ama Türkiye, benim için çok farklı bir deneyimdi. Orada başka hiçbir ülkede elde edemeyeceğim cinsten tecrübeler edindim" dedi.

İtalya kariyeri hakkında da konuşan Felipe Melo, "Fiorentina, Inter ve Juventus gibi takımlarda oynamak benim için gurur kaynağı. Bununla her zaman gurur duyacağım. Galatasaray'da oynarken, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile karşılaştık.

Juventus taraftarı, bana saygı gösterdiler. Bu benim için çok önemliydi. Juventus'a transferim öncesinde Arsenal, Manchester United ve Inter'in ilgisi vardı. Ben Juventus'u tercih ettim. Tanrı'nın benim için istediği buydu" ifadelerini kullandı.

Serie A'da oynanan Fiorentina-Juventus maçını da değerlendiren Brezilyalı yıldız, "İyi bir maçtı. Fiorentina iyi oynadı. Juventus'u çok beğenmedim ama lig çok uzun ve her şey olabilir" şeklinde konuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar