Felipe Melo İstanbul'a geldi Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!

Felipe Melo İstanbul'a geldi Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!
Galatasaray’ın eski yıldızı Felipe Melo İstanbul’a geldi. Melo gelir gelmez Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, İstanbul'a geri döndü. Melo, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Brezilyalı futbolcu, uzun bir aradan sonra İstanbul'a gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Melo, ''Belki taraftarlar benim için sürpriz bir şov hazırlamıştır. Ben zaten gereken şovu Fenerbahçe maçlarında yaptım, hatırlarsınız. Ben artık misafirim" ifadeleriyle Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

“Belki Galatasaray taraftarları bir şey hazırlamışlardır”

Melo, kendisine yöneltilen “Türk Telekom Stadı'nda özdeşleşen bir gol sevincin var. Cumartesi günü de maçta olacaksın. Bir şov düşünüyor musun?” sorusuna “Belki Galatasaray taraftarları bir şey hazırlamışlardır. Ben gelirken şovları yaptım. Fenerbahçe maçlarından da çok iyi hatırlarsanız” İfadeleriyle cevap verdi.

“Türk halkının hepsini özledim”

İstanbul'u çok özlediğini dile getiren yıldız oyuncu Melo, “Çok uzun zamandır görmek istiyordum. Sadece Galatasaray taraftarını değil, tabii ki onların yeri benim kalbimde başka. Türk halkının hepsini özledim. Küçük oğlum burada doğduğu için o Türk zaten. Başta çay olmak üzere her şeyi çok özledim” dedi.

Galatasaray’a böyle laf soktu!

Transfer için İstanbul'a gelmediğini vurgulayan Melo, "Buraya esas gelmemin sebebi Galatasaray'ın beni ödüllendirmek istemesi. Galatasaray'ın her zaman kalbimde yeri var, o çok önemli. Stada gideceğim, taraftarlarla tekrar buluşacağım ve o heyecanı tekrar yaşayacağım. Sonrasında Ümit diye bir arkadaşım var, onu göreceğim. Belki onunla başka işlerimiz olacak" dedi.

“Ne olacağını bilmiyorum”

Felipe Melo, formasını giydiği Brezilya'nın Palmeiras takımıyla 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu, takımını çok sevdiğini ancak gelecekte ne olacağını bilemeyeceğine ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar