Fazla A Haber izleyince Cübbeli Ahmet: Rüyamda darbeyi gördüm

Fazla A Haber izleyince Cübbeli Ahmet:  Rüyamda darbeyi gördüm
Darbe söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet, "Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var" dedi.

Türkiye'de darbe olacak iddialarıyla ilgili konuşan Cübbeli Ahmet, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın darbe söylentilerinden nemalandığını düşünmediğini belirtti. 

"Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var. Üç dört rüyam var ve dört beş yıllık süreç. Benim ilk bir gazetede çıkmıştı bu rüyam. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu" diyen Cübbeli Ahmet, "Bu bir gazetede yazıldı. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Yazım derken röportaj yapılmıştı benimle. Ben yine darbe tehlikesi görüyorum" dedi. 

Darbe girişiminin bu defa FETÖ ve destekçilerinden gelmeyeceğini öne süren Cübbeli, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu suçlayarak, "zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak. FETÖ'nün darbe yapacak gücü yok öyle görmedik. Darbe tehlikesi var ama yakında demiyorum. Darbe tehlikesi önümüzde mevcut. Ekonomik kiriz mi bahane edilir? İşte o zaman silahlanma konusunda yine uyardım. Selefi derneklerin silahlanması sonra Şialar'ın silahlanması. Suriye'de bunlar mevcut" ifadelerini kullandı. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar