Fazıl Say'ın babasından kötü haber!

Fazıl Say'ın babasından kötü haber!
Sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babası Ahmet Say'ın yoğun bakımda tedavi gördüğünü duyurdu. Kötü haberi veren Say, "Tedavilerin bazılarına cevap vermiyor, nefes sesleri çok ürpertici" dedi.

Fazıl Say'ın babasından kötü haber!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say, Ankara'da yoğun bakıma kaldırıldı. Tedavilerin bazılarına olumlu bazılarına da olumsuz yanıtlar veren Ahmet Say'ın yaşam mücadelesi devam ediyor.

"BABAMIN YAŞAM MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR"

Kötü haberi Instagram hesabından veren Fazıl Say şu ifadeleri kullandı: "Ankara'da bir yoğun bakım odasında, artık çok hassaslaşan bir çizgide, babamın yaşam mücadelesi devam etmekte. Bedeni yorgun ve çok yerinden yaralı. Tedavilerin kimisi iyi cevaplar veriyorsa da, bir kaç mertebe gerektiren zor ve uzun bir iyileşme sürecinin başarılması için sabırla ve sükunetle bekliyoruz, tamamen umutsuz filan değiliz."

piyanist-fazil-say-in-babasi-yogun-bakimda-yasam-13618852-9411-m.jpg

NEFES SESLERİ ÇOK ÜRPERTİCİ"

"Nefes seslerinin şu ana dek hayatımda hiç duymadığım haliyle çok ürkütücü fokurdamaları arasında, babamın çok ama çok alçakgönüllü, çocuksu ve güzel cümleleri oluyordu dün. Yaşamaya sarılınır, - ya da varılmış erdem yorgunluğunda- 'yaşamak bu bedene sarılsın ya da neyi doğru buluyorsa yapsın' diye yargı doğaya bırakılır her şey mümkün, ama çok daha derin öğrendiğim şey şu ki; bir 'iyi', 'milyon kötüye bedel' bu evrende, Ahmet Say da 'iyi'dir kardeşlerim. Yarın ola hayrola Tüm sağlık ekibimize şükranla..."

piyanist-fazil-say-in-babasi-yogun-bakimda-yasam-13618852-2282-m.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar