Fazıl Say canlı yayında açıkladı! Erdoğan o parçaları ayakta alkışladı

Fazıl Say canlı yayında açıkladı! Erdoğan o parçaları ayakta alkışladı
Piyanist Fazıl Say, Okan Bayülgen’in TV100’de sunduğu “Nokta” adlı programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Okan Bayulgen’in TV100’de sunduğu “Nokta” adlı programa konuk olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen yılki konserine gelmesi sonrası yöneltilen eleştirilere yanıt veren Say, “Konser dinliyor olması anormal bir durum değildir, Aşık Veysel'in Kara Toprak'ı ve İzmir Süiti diye bir eserim vardı, içinde çok defa 'İzmir'in dağlarında' da geçer, sayın Erdoğan hakikaten o parçaları bile ayakta alkışladı” dedi.

Say eleştiriler için, "Benim için çok can acıtıcıydı, yıpratıcıydı, kırıcıydı. Aylarca içime kapandım. Ne oldu? Benim 49 yıllık ideolojim mi değişti” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın daha önce de konserine geldiğini söyleyen Say, “Erdoğan, 2016 yılında da konserime gelmişti zaten. Çok Cumhurbaşkanı benim konserime geldi, dünyada Cumhurbaşkanlığının konser dinliyor olması anormal bir durum değildir" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar