Fatoş Güney Yılmaz Güney'in ölümünün ardından neden evlenmediğini açıkladı

Fatoş Güney Yılmaz Güney'in ölümünün ardından neden evlenmediğini açıkladı
Fatoş Güney, Yılmaz Güney'in ölümünden sonra neden evlenmediğini anlattı. Güney eski eşi için "Kendisi huzurlu bir insan değildi" dedi.  

Yılmaz Güney'den sonra neden evlenmedi

Bloomberg HT'de Aslı Şafak'la İşin Aslı’nın konuğu Fatoş Güney oldu.

Yılmaz Güney ile yaşadığı aşkı ve o dönemi anlattığı kitabı ile gündeme gelen Fatoş Güney, yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti.

"VASİYETİNDE BANA TEKRAR EVLENME DEDİ"

Yılmaz Güney’den sonra sudan çıkmış balık gibi olduğunu söyleyen Fatoş Güney, sonrasında tekrar aşık olduğu için yanlış anlaşılmaktan korktuğunu belirtti. 

"Sonra tekrar aşık oldum benim için ne düşündüler hiç bilmiyorum” diyen Güney, yeniden aşık olsa da neden evlenmediğini şu sözlerle açıkladı:

"Asla hiç kimse benim seni sevdiğim kadar sevmeyecek ve evlenme demişti. Bir vasiyetti benim için. O söylediği için değil ben de kendimi evlilik müessesinde görmek istemediğim için evlenmedim.”

"YILMAZ HUZURLU BİR ADAM DEĞİLDİ"

Yılmaz Güney’i hayatına giren başka kimseyle kıyaslamadığını belirten Fatoş Güney o zamanlardan daha huzurlu ilişkiler yaşadığını şu sözlerle dile getirdi.

“O’nun gibi demeyelim de başka türlü diyelim. Mesela ben Yılmaz'la çok huzurlu oldum diyemem. Kendisi huzurlu bir insan olmadığı için.”


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar